Opbergkasten voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

Opbergkasten

Komt u opbergruimte tekort in uw garage of bijkeuken? Een kunststof opbergkast is dan een praktische en goedkope oplossing. Bouwmarkt Totaal heeft het grootste assortiment aan kunststof kasten van Nederland, waarbij ook topmerken als Allibert en KIS vertegenwoordigd zijn. De legplanken zijn verstelbaar zodat u de ruimte in de kast naar uw eigen wensen kunt inrichten.

Of u nu voor een hoge of een lage kast kiest, u zult merken dat u uw spullen snel en overzichtelijk kunt opbergen. Rommel en ergernis over een gebrek aan overzicht horen met een praktische kunststof opbergkast waar u jarenlang plezier van heeft, snel definitief tot het verleden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Showroom

Heeft u een opbergkast gezien op onze website en wilt u deze eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Someren (uitsluitend op afspraak). Wij zijn iedere werkdag geopend van 10.00 uur - 17.00 uur. Op zaterdag zijn we geopend op afspraak. 

Kunststof kasten

Wij hebben het grootste kunststof opbergkasten assortiment van Nederland. Van landelijk tot modern, en met legplanken met draagvermogen variërend van 15 t/m 50 kg (let op: dit is het maximale gewicht verdeeld over de legplank). Bouwmarkt Totaal heeft een compleet assortiment. Wij leveren direct uit eigen voorraad, waardoor wij snelle levering en service kunnen garanderen.

Advies keuze:

Economy series: Excellence, Allibert, Jumbo, Wood serie, Rattan Serie

Wilt u een kunststof kast die aantrekkelijk geprijsd is maar eveneens van een degelijke kwaliteit is, dan is een kast uit de Economy series van Bouwmarkt Totaal voor u de ideale keuze. U heeft bij Bouwmarkt Totaal een ruime keuze in kunststof kasten die zich in de Economy series bevinden waarbij u ook de keuze heeft in diverse eigentijdse uitvoeringen, zoals met een hout- of rotanlook.

Pro series: Allibert pro serie, Rotanline Look, Woodline

Heeft u een kunststof kast van een hoogwaardige kwaliteit, dan profiteert u van alle voordelen die kunststof biedt: duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden, oplosmiddelen en oliën. Kasten uit de Pro series van Bouwmarkt Totaal hebben stuk voor stuk een lange levensduur, zijn stevig en bieden optimaal gebruiksgemak. Daarnaast zijn kasten uit onze Pro series stuk voor stuk perfect afgewerkt en een echte eyecatcher in uw garage of bijkeuken.

Het materiaal kunststof heeft andere eigenschappen dan een metalen, mdf of een spaanplaat kast. Zo is het een eigenschap van kunststof kasten dat de planken vanwege het materiaal iets kunnen gaan doorzakken zodra u er iets op plaatst. Hoewel kunststof een flexibel materiaal, kunnen de planken van een kunststof kast de aangegeven draagkracht wèl aan en zullen deze beslist niet breken, mits u niet over het draagvermogen heen gaat. 

 

Is een opbergkast 100% waterdicht?

100% waterdicht zijn opbergkasten nooit, maar kunnen wel tegen spatwater en vocht. 

Showroom

Wij begrijpen goed dat u kan twijfelelen welk product het beste bij u past. Daarom hebben wij een showroom waar de kasten staan uitgestald. U bent van harte welkom in onze showroom.

Let op! Bij het uitproberen/ testen van de opbergkast mag het artikel niet in elkaar worden gezet i.v.m. het niet meer uit elkaar krijgen van de kunststof onderdelen. Zie ook retourvoorwaarde ( TIP)

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00