Ruim assortiment elektra met diverse topmerken

Bij Bouwmarkt Totaal vindt u alles voor het eenvoudig zelf elektra aanleggen in huis. Ons ruime assortiment bestaat o.a. uit schakelmateriaal, verlichting, stekkerdozen, tafelcontactdozen, verdeeldozen, installatie- en bevestigingsmateriaal. Bouwmarkt Totaal is een online bouwmarktspecialist met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, waardoor u veilig bij ons kunt kopen.
 

Bouwmarkt Totaal is uw betrouwbare partner voor het online bestellen van stekkerdozen, verlengsnoeren, haspels, kabelboxen, bevestiging, verlichting, energie, deurbellen, audio-video-telefonie, veiligheid, installatie, schakelmateriaal, tafelcontactdozen en verdeeldozen. Bij ons schakelmateriaal kunt u kiezen voor draadloos comfort, inbouw schakelmateriaal, opbouw schakelmateriaal, stekkermateriaal, zekeringen en aarding. Het schakelmateriaal dat wij in het assortiment hebben, is van topmerken als Jung, Berker, Schneider Electric, Busch-Jaeger en Kopp, waarmee u verzekerd bent van de hoogst mogelijke kwaliteit. Op het gebied van verlichting bieden wij eveneens een ruime keuze in lichtbronnen zoals gloeilampen, halogeenlampen, LED lampen, spaarlampen en TL buizen van vooraanstaande merken zoals o.a. Philips, Osram, Sylvania, Prolight en elektrofix. Met ons uitgebreide assortiment aan elektra hebben wij voor u altijd de juiste oplossing in huis en hoeft u niet verder te zoeken.

Persoonlijk advies

Mocht u persoonlijk advies willen over bijv. voor welk schakelmateriaal of voor welke verlichting u het beste kunt kiezen, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 040 – 7114008. Wij zijn een online bouwmarkt en staan voor de volle 100% voor u klaar. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en daarbij de goedkoopste bouwmarkt prijzen aan te bieden.

Extra services

Extra services bij Bouwmarkt Totaal zijn onder andere: geen verzendkosten bij bestedingen vanaf € 75, lage prijzen en maar liefst dertig dagen bedenktijd over uw aankoop. Ook met deze extra services onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00