Deurbeslag

Deurbeslag

Bouwmarkt Totaal biedt u een ruim assortiment deurbeslag van het merk Impresso voor binnendeuren met een dikte van 38 tot 45 mm. Het assortiment deurbeslag van Impresso is van hoge kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit moderne, klassieke, of retromodellen, uitgevoerd in diverse materiaalsoorten.

Juist omdat er zoveel verschillend deurbeslag is, hebben wij deze op onze website duidelijk en overzichtelijk voor u gesorteerd. Zo wordt de keuze beperkt en is het eenvoudig deze online te bestellen. Al ons deurbeslag is op voorraad en kan geleverd worden binnen 1 tot 3 dagen. De populairste deurkrukken zijn van RVS gemaakt.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope deurbeslag online bij Bouwmarkt Totaal

Impresso deurbeslag

De keuze voor sierbeslag is persoonlijk en afhankelijk van vele factoren: welke deurkruk past qua vorm en kleur bij de wensen van de eindgebruiker. Impresso levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten.

De serie bestaat uit classic-, design- en retro-modellen. Het bijzondere van deze serie modulaire deurkrukken is dat alle combinaties door de eindgebruiker zelf te maken zijn. Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op esthetisch als op technisch vlak.

Montage Impresso deurbeslag

Voor de bevestiging van het deurbeslag worden zowel rvs-patentbouten als rvs-kruiskopschroeven meegeleverd. Bevestiging met de patentbouten zorgt ervoor dat het beslag altijd recht tegenover elkaar aan de deur bevestigd zit. Bovendien is deze door-en-door bevestiging een stuk steviger dan met de normale schroeven en sluit het beslag perfect aan op je deur.

Marktleider deurbeslag

Impresso is marktleider op het gebied van deurbeslag. Met een groot assortiment aan deurbeslag hebben ze alle designs en alle kleuren in het assortiment. Het deurbeslag is functioneel en goed geprijsd.

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00