Verf, decoratie- en huishoudproducten online bestellen

Voor al uw verf en verfbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat we verf in een veelvoud aan kleuren leveren, vindt u bij Bouwmarkt Totaal ook allerlei handige huishoudartikelen om mee op te bergen, zoals bijvoorbeeld PVC / kunststof opbergkasten en kunststof opbergrekken, op te ruimen, decoreren en behangen, maar ook praktische spullen voor in huis zoals bijvoorbeeld pedaalemmers, deurmatten, wasmanden en kwalitatief hoogstaande droogmolens van Brabantia. Kortom alles wat het huishouden vergemakkelijkt en wat eraan bijdraagt dat uw huis een prettig, opgeruimd en georganiseerd thuis is. En dit alles heel eenvoudig in huis te halen door online bij Bouwmarkt Totaal te bestellen.

 

Wonen

Persoonlijk advies

Mocht u persoonlijk advies willen of vragen hebben over de opbouw of keuze uit tuinkassen en hobbykassen die wij bieden, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 040 – 7114008. Wij zijn een online bouwmarkt en staan voor de volle 100% voor u klaar. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en daarbij de goedkoopste bouwmarkt prijzen aan te bieden.

Extra services

Extra services bij Bouwmarkt Totaal zijn onder andere: geen verzendkosten bij bestedingen vanaf € 75, lage prijzen en maar liefst dertig dagen bedenktijd over uw aankoop. Ook met deze extra services onderscheiden wij ons van de concurrentie. Mocht u nog vragen hebben over uw aankoop, of een product in onze showroom willen bekijken, neem dan gerust even contact met ons op!

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00