Transport items voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

Voor het veilig vervoeren van uw persoonlijke eigendommen heeft u bij Bouwmarkt Totaal de keuze uit verschillende mogelijkheden. Welke oplossing voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de afstand die u wilt afleggen en de grootte van de te verplaatsen goederen. In een magazijn of expeditie is een magazijnwagen een uitermate handig hulpmiddel wanneer u over een korte afstand iets moet verplaatsen.

Gaat u de weg op en gebruikt u een aanhanger voor uw transport, dan moet u zich in Nederland aan de wettelijke eisen houden die gelden voor vervoer en transport over de weg. Voor het vastzetten van goederen, zijn spanbanden en netten ideale hulpmiddelen. Ze zorgen ervoor dat uw lading tijdens het transport niet kan bewegen en uw spullen veilig en heel op de plaats van bestemming aankomen.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kraftmeister magazijnwagens

Magazijnwagens en platformwagens van Kraftmeister worden gebruikt als intern transportmiddel. Elke magazijnwagen voldoet aan de strengste eisen en wordt dagelijks tot het uiterste getest. Deze praktische magazijnwagens zijn overal inzetbaar: thuis in de garage, bij de lokale winkelier of in de werkplaats. De Kraftmeister magazijnwagen staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit op elke werkterrein. Een magazijnwagen kan binnen enkele dagen bij u geleverd worden.

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00