Garderobekasten voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

Voor het veilig opbergen van werkkleding en andere persoonlijke eigendommen in kleedkamers en garderobes van kantoren, zwembaden, golfbanen, sportcomplexen, groothandels en sauna’s zijn lockers uitermate geschikt.

Afsluitbare garderobekasten

De kasten zijn voorzien van een cilinderslot waardoor uw klanten en medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over hun persoonlijke bezittingen. Iedere deur heeft een uniek slot met twee sleutels, zodat er altijd een reservesleutel beschikbaar is.

Metalen kledingkast

Deze degelijke en uit voorraad leverbare metalen kasten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig gepoedercoat staalplaat. Bouwmarkt Totaal heeft diverse afmetingen en uitvoeringen in het assortiment, waardoor u altijd een garderobekast vindt die aan uw wensen voldoet.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een lockerkast gebruiken als kledingskast of garderobekast

Bouwmarkt Totaal biedt verschillende mogelijkheden om een lockerkast te gebruiken als metalen kledingkast of garderobekast. Wij hebben een ruim assortiment aan metalen garderobekasten met zowel een hang- als leggedeelte. De kledinglockers hebben een kledingstang en een leggedeelte. Zo kan altijd alle kleding veilig opgeborgen worden.

Lockers kopen

Toch op zoek naar een locker met meerdere deurtjes voor het veilig opbergen van kleinere spullen? Bekijk dan onze categorie lockers

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00