Voordelige Kraftmeister & Beta gereedschapswagens leeg online bestellen

Gereedschapswagens leeg

Kies je voor een Beta gereedschapswagen, dan kies je voor kwaliteit. De hoge kwaliteit gereedschapswagen is inzetbaar voor iedere garage. Wanneer je veel klust en je gereedschap graag bij de hand wil hebben of wil verplaatsen, dan is het wenselijk om een gereedschapswagen te gebruiken. Het is een handige oplossing om je gereedschap op te slaan en overzichtelijk te bewaren in een gereedschap opbergsysteem. Wij hebben verschillende gereedschapswagens van topmerken als Kraftmeister en Beta in ons assortiment.

Gereedschapswagens leeg
Een gereedschapswagen moet vooral praktisch zijn in gebruik. Daarom is elke gereedschapskar voorzien van (zwenk)wielen, zodat de wagen gemakkelijk heen en weer te verplaatsen is. Op deze manier neem je bijvoorbeeld garage gereedschap mee naar de plek waar je het gereedschap direct bij de hand moet hebben. Een gereedschapswagen kan tevens voorzien zijn van een antislip laag aan de bovenzijde zodat het gereedschap blijft liggen op de juiste plek en niet valt wanneer je de wagen verplaatst. Nog makkelijker is het als er ook een rem op de wagen zit.

laagste prijsgarantie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  • Gratis verzending

    Bestellingen vanaf € 75,00 worden gratis verzonden

  • 30 dagen bedenktijd

    Bij Bouwmarkt Totaal mag je 30 dagen nadenken over je aankoop

  • 45.000 artikelen in het assortiment!

    Altijd lage prijzen en kortingen! 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Is een gereedschapswagen goedkoop?

De prijs van een gereedschapswagen is afhankelijk van de kwaliteit, de stevigheid, de grootte, het materiaal, de wielen en de mogelijkheden. Zelfs de goedkoopste gereedschapswagens uit ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit.

Bestel vandaag uw gereedschapswagen online en geniet van de lage prijzen bij Bouwmarkt Totaal. Bouwmarkt Totaal heeft de laagste prijsgarantie voor gereedschapswagens ergens anders goedkoper wij passen direct de prijzen aan!

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00