Gereedschapstrolleys voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

De professionele klusser kan niet zonder gereedschapstrolley, die ideaal is om op locatie te gebruiken en eenvoudig mee te nemen in een bestelbus. Bij Bouwmarkt Totaal bestelt u heel eenvoudig gereedschapstrolleys van hoogwaardige kwaliteit, zoals van het merk Beta, waarvan we diverse trolleys in het assortiment hebben en die we gratis bij u thuis bezorgen. Met onze gereedschapstrolleys is uw gereedschap gemakkelijk mee te nemen en behoudt u te allen tijde het overzicht dankzij de vele opbergmogelijkheden.
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

gereedschapstrolleys

U heeft keuze uit de volgende types gereedschapstrolleys: de Gereedschapstrolley pro 6700R, de Beta gereedschapstrolley C41H, de Beta gereedschapstrolley C41S, de Beta gereedschapstrolley C42H, de Beta gereedschapstrolley C42S en de Stanley gereedschapswagen metaal/kunststof 568 x 389 x 730 mm. Omdat deze gereedschapstrolleys stevige wielen hebben, neemt u de gereedschapswagen ook eenvoudig mee op ruwere oppervlakten. Dankzij de metalen vergrendeling is het gereedschap altijd veilig opgeborgen. Om de trolley mee te nemen, maakt u gebruik van het inklapbare handvat.

Persoonlijk advies

Mocht u persoonlijk advies of meer informatie willen over onze gereedschapstrolleys, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 040 – 7114008. Wij zijn een online bouwmarkt en staan voor de volle 100% voor u klaar. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en daarbij de goedkoopste bouwmarkt prijzen aan te bieden.

Extra services

Extra services bij Bouwmarkt Totaal zijn onder andere: geen verzendkosten bij bestedingen vanaf € 75, lage prijzen en maar liefst dertig dagen bedenktijd over uw aankoop. Ook met deze extra services onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00