Artikelen voor in de werkplaats eenvoudig online bestellen

Werkplaats

Bij Bouwmarkt Totaal vindt u tal van mogelijkheden en oplossingen om uw doe-het-zelf artikelen op te bergen of te vervoeren. Het opbergen van de spullen die u vaak gebruikt en waar u uiteraard zuinig op bent was nog nooit zo overzichtelijk! Bouwmarkt Totaal heeft een breed assortiment voor in de werkplaats met scherpe prijzen en alles is uit voorraad leverbaar. Zo vindt u bij ons o.a. lockers, assortimentskoffers, magazijnwagens, steekwagens, gereedschapswagens, werkbanken, gereedschapskoffers en nog veel meer. Wij voeren alleen vertrouwde merken zoals Kraftmeister, Allit en Artplast om het succes van uw project te waarborgen. Wij leveren al jaren aan de echte doe-het-zelver, ZZP-er, bedrijven en andere instanties.

Bouwmarkt Totaal streeft ernaar om u zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken, ruimte te besparen met slimme, kwalitatief goede oplossingen en niet in het minst met de beste prijzen. Wij zorgen ervoor dat uw garage, werkvloer of magazijn in perfecte staat is.

 

Persoonlijk advies

Mocht u persoonlijk advies willen of vragen hebben over de opslag- en inrichtingsmogelijkheden die wij bieden, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 040 – 7114008. Wij zijn een online bouwmarkt en staan voor de volle 100% voor u klaar. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en daarbij de goedkoopste bouwmarkt prijzen aan te bieden.

Extra services

Extra services bij Bouwmarkt Totaal zijn onder andere: geen verzendkosten bij bestedingen vanaf € 75, lage prijzen en maar liefst dertig dagen bedenktijd over uw aankoop. Ook met deze extra services onderscheiden wij ons van de concurrentie. Mocht u nog vragen hebben over uw aankoop, of een product in onze showroom willen bekijken, neem dan gerust even contact met ons op!

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00