Muurkassen voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

Muurkassen

Het zelf kweken van groenten, bloemen en planten in een muurkas is een zeer populaire en aangename tijdsbesteding die u veel plezier en voldoening geeft. De polycarbonaat muurkassen van Bouwmarkt Totaal passen eigenlijk overal en zijn ideaal voor hobbykwekers met wat minder ruimte voor een tuinkas. Onze kwalitatief hoogwaardige muurkassen voor in de tuin, op het terras of zelfs op het balkon, zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Ieder type muurkas is voorzien van een dakraam en een schuifdeur. De schuifdeur bevindt zich, afhankelijk van het type, aan de voor- of zijkant en is niet verplaatsbaar. De panelen en het frame zijn op maat gemaakt en kunnen eenvoudig gemonteerd worden. Het zelf maken van uw muurkas was nog nooit zo eenvoudig! Door het functionele ontwerp bieden de polycarbonaat muurkassen van Bouwmarkt Totaal onder alle omstandigheden de beste condities om te kweken.

De panelen van deze kwaliteitskas bestaan uit 4 mm dik polycarbonaat en zijn voorzien van UV-stabilisatoren. Polycarbonaat is bijzonder sterk, licht van gewicht en biedt optimale isolatie en veiligheid. Bouwmarkt Totaal heeft diverse goedkope muurkassen in het assortiment. U vindt dus altijd een kas die past in uw tuin.

Voor meer muurkassen zie ook www.gardenmeister.nl

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muurkassen online bij Bouwmarkt Totaal bestellen

In het kort de voordelen van een polycarbonaat muurkas:

• De muurkas is perfect geschikt voor beperkte ruimtes

• De muurkassen zijn standaard uitgerust met UV-stabilisatoren

• Dichtheid polycarbonaat: 0.75kg/m2 of 1.00kg/m2 • Langer kweekseizoen

• Bestendig tegen hitte van de zon door divergerende lichtbundel

• Constantere temperatuur, beter kweekresultaat 

• Zeer veilig voor kinderen

• Praktisch onbreekbaar

Bestel uw polycarbonaat muurkas bij de online speciaalzaak van Nederland. Wij hebben jarenlange ervaringen met tuinkassen, hobbykassen en natuurlijk muurkassen.

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00