Kussenboxen en opbergbox voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

Kussenboxen

Wilt u de tuinkussens voor uw loungeset of de kussens van uw tuinmeubelen op een praktische en nette manier opbergen? Opbergboxen en kussenboxen zijn de ideale oplossing voor het netjes en veilig opbergen van uw lounge kussens, grote zitkussens, tuinkussens, tuingereedschap, kinderspeelgoed en andere spullen. Deze praktische opbergboxen voor de tuin komen in iedere ruimte van pas en kunnen daarom niet in uw huis ontbreken.

Naast dat u bij Bouwmarkt Totaal kunststof kussenboxen in verschillende afmetingen kunt kopen, heeft u bij ons ook de keuze uit diverse merken, waaronder Keter, en kunt u kiezen voor diverse kleuren en uitvoeringen, zoals met een hout- of een rotanlook, die passen bij de inrichting van uw tuin en/of huis en de rest van uw tuinmeubelen. Koopt u bij Bouwmarkt Totaal, dan bent u er zeker van dat uw nieuwe kussenbox gemaakt is van hoogwaardige kunststof en gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken is. Bouwmarkt Totaal levert direct uit voorraad. U heeft uw goedkope kussenbox dus altijd snel in huis.

Omdat onze goedkope opbergboxen voor tuinkussens in verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen leverbaar zijn, kunnen wij ons voorstellen dat u zich eerst op uw gemak wil oriënteren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Showroom

Heeft u een kussenbox gezien op onze website en wilt u deze eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Someren. Wij zijn iedere werkdag geopend van 10.00 uur - 17.00 uur. Op zaterdag zijn we geopend op afspraak. 

Wat is een waterdichte kussenbox?
100% waterdicht zijn kussenboxen nooit, maar onze kussen-/speelgoedboxen die u kunt gebruiken om tuinmeubelkussens, speelgoed of tuingereedschap in op te ruimen zijn wel spatwaterdicht. Let er wel op dat u uw tuinkussens in de winter binnen opslaat om schimmelvorming in lange natte periodes te voorkomen. Standaard wordt er geen hangslotje meegeleverd.

Wat is een waterdichte kussenbox? 100% waterdicht zijn kussenboxen nooit, maar onze kussen-/speelgoedboxen die u kunt gebruiken om tuinmeubelkussens, speelgoed of tuingereedschap in op te ruimen zijn wel spatwaterdicht. Let er wel op dat u uw tuinkussens in de winter binnen opslaat om schimmelvorming in lange natte periodes te voorkomen. Standaard wordt er geen hangslotje meegeleverd.

Let op! Bij het uitproberen/ testen van de kussenbox mag het artikel niet in elkaar worden gezet i.v.m. het niet meer uit elkaar krijgen van de kunststof onderdelen. Zie ook retourvoorwaarde ( TIP)

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00