Hobbykassen voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

Hobbykassen

Bouwmarkt Totaal beschikt over een breed assortiment hobbykassen, met diverse afmetingen, waardoor er altijd wel een hobbykas is die in uw tuin past. Onze Ecostar en Biostar kassen zijn van hoogstaande kwaliteit en daarmee de beste in hun soort. Door onze jarenlange ervaring in het leveren van hobbykassen zijn wij een expert geworden in dit segment. Mocht u persoonlijk advies willen over welke hobbykas voor u de beste keuze is, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 040 – 7114008. Bouwmarkt Totaal is een online bouwmarktspecialist met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, waardoor u veilig bij ons kunt kopen. Bovendien bezorgen wij hobbykassen gratis bij u thuis.
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ecostar hobbykassen

De Ecostar serie is hét instapmodel kas voor de echte hobbykweker. Voor mensen met wat minder ruimte en een kleiner budget is deze hobbykas de ideale oplossing om het maximale uit de tuin te halen. De kassen kunt u het hele jaar buiten laten staan, ongeacht de weersomstandigheden. Dit maakt de Ecostar hobbykas geschikt voor zowel de zomer- als de winterperiode en daarmee dé polycarbonaat kas voor iedere tuinliefhebber.

Biostar hobbykassen

De Biostar hobbykassen zijn zeer geschikt voor tuinliefhebbers die net dat beetje extra zoeken in een kas. Deze kwaliteitskassen zijn door de 6 mm dikke panelen zeer stevig en hebben een nog betere isolatie dan de Ecostar serie. Door deze isolatie en stabielere temperatuur wordt uw kweekseizoen met minimaal een maand verlengd. Wilt u als hobbykweker een professionele kas om gewassen in te kweken? Dan is een polycarbonaat kas uit de Biostar serie de juiste keuze voor u.

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00