Sanitair voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

Van accessoires tot kranen, van douchecabines tot wc’s, u vindt het allemaal bij Bouwmarkt Totaal. Binnen het Differnz assortiment bevinden zicht de volgende artikelgroepen: badkamermeubels, badkamer accessoires, badkamertextiel, fonteinsets, kranen en wastafels. Al deze artikelen zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei verschillende designs en materialen. Naast Differnz voeren we onder andere ook de merken Plieger, Tiger en Grohe om uw badkamer en toilet te voorzien van een moderne uitstraling.
 

Sanitair en Wc-brillen online bij Bouwmarkt Totaal

Persoonlijk advies

Mocht u persoonlijk advies willen of vragen hebben over de badkamer producten of het sanitair dat wij bieden, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 040 – 7114008. Wij zijn een online bouwmarkt en staan voor de volle 100% voor u klaar. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en daarbij de goedkoopste bouwmarkt prijzen aan te bieden.

Extra services

Extra services bij Bouwmarkt Totaal zijn onder andere: geen verzendkosten bij bestedingen vanaf € 75, lage prijzen en maar liefst dertig dagen bedenktijd over uw aankoop. Ook met deze extra services onderscheiden wij ons van de concurrentie. Mocht u nog vragen hebben over uw aankoop, of een product in onze showroom willen bekijken, neem dan gerust even contact met ons op!

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00