Gereedschap voordelig online kopen. Bestel vandaag nog!

Elektrisch gereedschap

Bij Bouwmarkt Totaal bent u aan het juiste adres voor elektrisch gereedschap. Wij hebben alle bekende merken in ons assortiment, zoals AEG, Powerplus en Kinzo. Met elektrisch gereedschap kunt u op een professionele en snelle manier uw klus klaren. Het assortiment bestaat o.a. uit: accuboormachines, klopboormachines, schuur- en zaagmachines. Bouwmarkt Totaal is een online bouwmarktspecialist met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, waardoor u veilig bij ons kunt kopen.
 

Bouwmarkt Totaal is uw betrouwbare partner voor het eenvoudig online bestellen van goedkoop elektrisch gereedschap zoals accuboormachines, klopboormachines, kolomboormachines, boormachines, soldeerbouten en soldeerpistolen, hechtgereedschap, stationair gereedschap, overig elektrisch gereedschap en verfstrippers. Tevens hebben wij een ruime keuze in machine accessoires zoals voor bankslijpmachines, bits en bithouders, boormachines, boren, deuvels-, lamel sets en -apparaten, freesmachines, haakse slijpmachines, schaafmachines, schuurmachines, stationair elektrisch gereedschap en zaagmachines. Alles om uw klus tot een goed einde te brengen, vindt u in onze webshop voor elektrisch gereedschap.

Persoonlijk advies

Mocht u persoonlijk advies willen over bijv. welk elektrisch gereedschap u het beste kunt gebruiken voor uw klus, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 040 – 7114008. Wij zijn een online bouwmarkt en staan voor de volle 100% voor u klaar. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en daarbij de goedkoopste bouwmarkt prijzen aan te bieden.

Extra services

Extra services bij Bouwmarkt Totaal zijn onder andere: geen verzendkosten bij bestedingen vanaf € 75, lage prijzen en maar liefst dertig dagen bedenktijd over uw aankoop. Ook met deze extra services onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Moment...

of
of
 
Telefoon klantenservice

040-7114008, ma-vr: 10:00-17:00